Belgium

Details

  • Service: IFRS
  • Type: Publication series
  • Date: 07/03/2013

Filip De Bock

Filip De Bock

Partner

+32 (0)38211828

IFRS Basics training op 23 en 25 april 

IFRS training
Wegwijs in de complexe materie van IFRS
Bent u op zoek naar praktische richtlijnen, een duidelijke technische analyse of praktijkvoorbeelden op het vlak van IFRS? De opleidingen van het KPMG IFRS Institute helpen u uw bedrijf klaar te stomen voor de meest recente wijzigingen en ontwikkelingen inzake IFRS. Onze deskundigen bieden u inzicht in de impact van IFRS op uw onderneming op basis van onze wereldwijde ervaring en knowhow en onze multidisciplinaire aanpak. Zo krijgt u de nodige informatie en inzichten in de internationale structuur voor financiële verslaglegging. 

Onze opleidingen worden geleid door gecertificeerde professionals met een jarenlange praktijk-gerichte ervaring in het toepassen van IFRS-normen in diverse sectoren voor zowel KMO's als multinationals.


We bieden vier soorten opleidingen op basis van uw behoeften. Onze Basisopleiding biedt u inzicht in de impact van een overschakeling op uw onderneming. Onze Gevorderde modules gaan dieper in op de meer complexe domeinen van IFRS. In de opleiding Financiële instrumenten voor bedrijven komen de vereisten van IAS 32, IAS 39 en IFRS 7 financiële instrumenten aan bod. Onze IFRS-workshops op maat ten slotte gaan specifiek in op de thema's die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.


 

Het KPMG IFRS Institute helpt bedrijven in België en het buitenland om inzicht te krijgen in de nieuwe IFRS-regelgeving en die toe te passen op hun specifieke omstandigheden.

 

Share this

IFRS Update

Hebt u een publicatie van een IFRS-norm of voorontwerp gemist? Stuur ons een e-mail en wij houden u op de hoogte van onze IFRS Update-ontbijtsessies doorheen het jaar.

Trainingsdata

Noteer alvast de volgende datums:

  • Basismodules – 23 en 25 april
  • Gevorderde modules – 28 en 30 mei
  • Financiële instrumenten voor bedrijven – 23 mei
  • IFRS-sessies op maat

Gerelateerde informatie