Belgium

Publieke sector 

Overal ter wereld komen overheden en organisaties uit de publieke sector onder druk te staan door tal van uitdagingen, gaande van de financiële crisis en politieke onrust tot de snelle verstedelijking. Hoe ze hierop reageren heeft een invloed op alle onderdelen van de economie.

 

Dankzij onze ruime ervaring in de publieke sector, onze kennis van de uitdagingen en ons inzicht in het culturele, sociale en politieke klimaat, zowel op lokaal als op mondiaal niveau, kunnen onze professionals van KPMG Publieke Sector een klant- en probleemgerichte ondersteuning bieden.

Uitdagingen voor onze overheden

Onze medewerkers van KPMG Publieke Sector combineren steeds hun praktische ervaring op het terrein met inzichten vanuit ons wereldwijde netwerk.

 

Op die manier kunnen we onze klanten bijstaan om hun veranderingsstrategieën op een efficiënte en doeltreffende manier uit de voeren.

We bouwden ook een omvangrijk netwerk uit bij lokale, regionale en federale overheden. Door aandachtig te luisteren naar de spelers binnen de publieke sector en nauw met hen samen te werken, ontwikkelden we een sterk en praktisch inzicht in de uiteenlopende uitdagingen waarmee de sector te maken krijgt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de uitdagingen waarmee onze overheden vandaag de dag geconfronteerd worden en de diensten die wij aanbieden om daarop in te spelen.

 

 Uitdagingen voor de overheid in 2015

Share this

Blijf op de hoogte