Consultants, Managers & Senior Managers inden for generel selskabsskat 

KPMG ACOR TAX søger dygtige Consultants, Managers og Senior Managers inden for generel selskabsskat til vores to kontorer i Hellerup og Aarhus.

Vi vil være vores kunders foretrukne valg inden for skatterådgivning og du har nu muligheden for at blive en del af fremtidens bedste skatteteam.

KPMG ACOR TAX er et selvstændigt skatterådgivningsselskab med kontorer i Hellerup og Aarhus, der 1. august 2014 indtrådte i KPMGs globale netværk. Vi er et nyt fremadtænkende selskab, der består af et topmotiveret og dedikeret team af godt 70 højt kvalificerede partnere og medarbejdere, der yder den ypperste rådgivning til både danske og internationale kunder. Sammen besidder vi en kombination af solid markedsledende faglig ekspertise og en dyb forståelse for vores kunders specifikke kommercielle behov. Dette sætter os i stand til at omsætte komplicerede regler til enkle og operationelle løsninger, der er målrettet til hver enkelt kunde.

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi tror på at et stort engagement og drivkraft hos den enkelte medarbejder, er det, der sætter os i stand til at gøre en forskel. Samtidig lægger vi vægt på at opbygge en stærk kultur i virksomheden, hvor fællesskab, sammenhold og teamånd er en stærk del af fundamentet.

Vi er ambitiøse og er kommet rigtig godt fra start, hvorfor vi allerede har meget travlt. KPMG ACOR Tax søger derfor endnu flere rådgivere inden for selskabsskat.

selskabsskat

I selskabsskatteteamet hjælper vi danske og internationale virksomheder med at identificere skattemæssige muligheder og risici. Vi bistår med at vurdere og gennemføre løsninger, der skaber værdi for kunderne. Vi hjælper med at sikre, at vores kunder overholder de gældende skattemæssige regler og dermed er i compliance såvel nationalt som internationalt. Vores kunder består af en bred vifte af både store og mellemstore virksomheder.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. national og international skatterådgivning til selskaber vedrørende etablering af virksomhed i Danmark og udlandet, omstruktureringer, køb og salg af virksomheder (herunder tax due diligence og struktureringsopgaver), lempelse af dobbeltbeskatning, skattesager samt skatteoptimering.

din profil
  • Du er cand.jur., cand.merc.(jur.), cand.merc.aud. eller lignende.
  • Du trives i et hektisk miljø med en travl hverdag.
  • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.
  • Du er analytisk velfunderet samt struktureret og har kommerciel forståelse.
  • Du har gå-på-mod og elsker udfordringer.
  • Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.
  • Du ønsker at tage ansvar for at være med til at opbygge en stærk virksomhedskultur.

ANSØGNING

Send en motiveret ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce og vedhæft CV, eksamensbeviser/karakterblad og andre relevante papirer. Angiv om du søger kontoret i Aarhus eller Hellerup. Vi afholder løbende samtaler.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingerne, er du velkommen til at kontakte Manager, Jakob Beier på tlf. 5374 7034.

Contact Us

Jakob Beier

Jakob Beier

Manager

+45 5374 7034