HR-konsulent til udvikling af HR-funktion 

KPMG Acor Tax søger HR-konsulent til udvikling af HR-funktion til vores kontor i Hellerup

KPMG ACOR TAX er et skatterådgivningsselskab med kontorer i Hellerup og Aarhus. 

Vi er et nyt fremadstormende selskab, der består af et topmotiveret og dedikeret team på snart 100 højt kvalificerede partnere og medarbejdere, der yder det højeste niveau af skatterådgivning til både danske og internationale kunder. 

Vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling gennem målrettet intern og ekstern uddannelse samt spændende daglige arbejdsopgaver. Vores ledelsesstil er uformel, og vi tror på at et stort engagement, ansvar og drivkraft hos den enkelte medarbejder er det, der sætter os i stand til at gøre en forskel. Samtidig lægger vi vægt på at opbygge en stærk kultur i virksomheden, hvor fællesskab, sammenhold og team spirit er en stærk del af fundamentet. 

Vi er ambitiøse og er kommet rigtig godt fra start, hvorfor vi allerede har meget travlt og løbende styrker vores organisation. Til en nyoprettet og selvstændig stilling på vores kontor i Tuborg Havn søger vi derfor en engageret og energisk HR-konsulent, der vil være med til at opbygge og udvikle vores HR-funktion.

 
Jobbet

Du kommer til at arbejde med HR fra A til Å – lige fra den daglige personaleadministration og support til hele organisationen til udviklingsrettede opgaver i forbindelse med tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere. Da stillingen er nyoprettet, får du rig mulighed for at præge dens indhold - og en studentermedhjælper til at hjælpe dig med de operationelle opgaver.

Du bliver en del af People Group, som er det forum, hvor vi træffer de overordnede beslutninger og lægger strategien på HR-området. People Group ledes af den HR-ansvarlige partner i direktionen og består herudover af repræsentanter for partnere og medarbejdere. Samtidig indgår du i vores Business Support-funktion, som er et mindre team af medarbejdere med forskellige fagområder, som arbejder proaktivt og tæt sammen for at sikre et højt service- og kvalitetsniveau og effektive interne processer.

Konkret forventer vi, at du vil være ansvarlig for at lede og udvikle vores HR-funktion og vokse sammen med os. Du skal dække alle HR-funktionens opgaver på områder som rekruttering, tiltrædelse, onboarding, udvikling, performance & reward samt fratrædelse af medarbejdere. Således skal du både kunne give sparring i forbindelse med testning af kandidater, udarbejde kontrakter og andre dokumenter, koordinere introforløb, være tovholder på vores performance management & reward-processer samt kunne rådgive om uddannelsesforløb og andre HR-tiltag med henblik på at støtte organisationen. Herudover håndterer du med hjælp fra studentermedhjælperen alle HR-administrative opgaver fra start til slut.

 

Din profil

 

  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, grundlæggende viden om personalejura og 5-6 års erfaring fra en HR-funktion – gerne i en rådgivningsvirksomhed eller anden "people business".
  • Du har et højt drive og en positiv tilgang til opgaver og kolleger.
  • Du har styr på detaljerne, vægter kvalitet højt og håndterer afbrydelser samt en til tider hektisk hverdag uden at blive slået ud af kurs.
  • Du er proaktiv, tager ansvar, følger op, arbejder selvstændigt og er samtidig en holdspiller.
  • Du arbejder både på dansk og engelsk.

 

Ansøgning

 

Send en motiveret ansøgning vedhæftet cv inden fredag den 1. juli via linket i denne stillingsannonce. Vi sigter mod tiltrædelse pr. 1. september.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Claus Bohn Jespersen på tlf. 5374 7088 eller Line Breivik på tlf. 5374 7072.

Contact Us

Claus Bohn Jespersen

Claus Bohn Jespersen

Tax Partner, Ph.D.

+45 5374 7088