Suomi

Kom med i vårt team 

Intresserar en karriär i en av världens främsta specialistorganisationer? Hos oss kan du finna din väg som revisor, skattespecialist eller specialist inom våra rådgivningstjänster.
Kom med i vårt team - Laskuvarjohyppy

I Finland sysselsätter KPMG:s revisions-, skatte- och rådgivningstjänster över 850 specialister och globalt sett utgör vi en del av ett nätverk på 162 000 experter.

 

Som internationellt företag erbjuder vi utomordentliga möjligheter för en mångsidig yrkeskarriär. Centrala aspekter i vår verksamhet är samarbete, stark företagsetik och ansvar. Tillsammans skapar vi värde för våra kunder och bygger för framtiden inom vår bransch.

 

För att kunna nå våra mål behövs fler personer som är villiga att lära sig och skapa nytt samt som har en stark vilja att lyckas också då konkurrensen är hård. Är du redo att anta utmaningen?

 

Våra olika tjänsteområden erbjuder mångsidiga karriärmöjligheter, oavsett om du är nyutexaminerad eller specialist med redan framskridande karriär. Alla våra lediga befattningar hittar du under fliken Lediga tjänster.

 

Mera om hurdant det är att jobba med oss och vad vi har att erbjuda kan du läsa på sidorna under rubriken Työpaikat.

 

Bekanta dig med oss och ta gärna kontakt.

Tilläggsinformation

  • Hanna Niemi, tel. 020 760 3358
  • Maria Kollmann, tel. 020 760 3266
    e-post: fornamn.efternamn@kpmg.fi

Nyhetsbrev på svenska

Beställ vårt nyhetsbrev till din e-post. Vi håller dig uppdaterad om bl.a. ändringarna i beskattningen och juridik, samt andra aktuella ärenden som berör familje- och tillväxtföretag.