Belgium

Details

  • Type: Press release
  • Date: 20/06/2012

20/06/2012 - KPMG Accountants Qfor gecertificeerd 

Brussel, juni 2012 – KPMG Accountants van het KPMG-netwerk in België heeft opnieuw het Qfor kwaliteitscertificaat behaald voor haar dienstverlening in de domeinen accounting, advies, boekhouding en administratie, en tijdelijke boekhoudkundige bijstand. De certificatie is het resultaat van een doorlichting van KPMG Accountants op het niveau van klantenperceptie en –tevredenheid in alle kantoren in België. De onderneming haalde reeds een eerste Qfor-certificatie in 2009.

De Qfor kwaliteitscertificatie heeft als doel de kwaliteit en het professionalisme van opleidinginstituten en adviesorganisaties vast te stellen en te bewaken. De standaard is gebaseerd op een klantentevredenheidsonderzoek en/of op de analyse van de eigen processen en middelen. KPMG Accountants heeft de voorbije jaren hard gewerkt aan zowel haar externe dienstverlening als de stroomlijning van haar interne processen, met als resultaat een Qfor erkenning met algemene klantentevredenheid.

 

De overheid erkent de Qfor certificatiemethode als kwaliteitsstandaard, en koppelt er concreet enkele tastbare voordelen aan. Dankzij de erkenning kunnen, in het kader van de 'KMO-portefeuille', in het Vlaams Gewest gevestigde KMO’s voortaan tot 50% subsidies ontvangen voor bepaalde niet-recurrente adviezen van KPMG Accountants, in volgende domeinen: advies, advies over innoveren en advies over internationaal ondernemen. Hoewel de subsidieregeling in een aantal maximumbedragen voorziet (doorgaans EUR 5000 per kalenderjaar en per domein), kan deze tussenkomst een belangrijke steun in de rug betekenen voor tal van ondernemingen.

 

De Qfor certificatie is geldig tot 30 juni 2015.


Einde

Vragen van de pers

Luc Vleck, Partner KPMG Accountants

Tel.: +32 2 708 41 20
E-mail: lvleck@kpmg.com

 

Over KPMG International

KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele ondernemingen die diensten leveren op het vlak van audit, fiscaal en juridisch advies, advisory en fiduciaire. KPMG is actief in 140 landen, en telt meer dan 135.000 professionele medewerkers in KPMG-ondernemingen over de hele wereld. De onafhankelijke ondernemingen die lid zijn van het KPMG-netwerk zijn aangesloten bij KPMG International, een Zwitserse coöperatieve vennootschap. Elke KPMG-onderneming is een aparte entiteit met een eigen juridische persoonlijkheid, en treedt ook als dusdanig naar buiten. KPMG International levert geen professionele diensten aan cliënten en genereert.
 

Share this